Nieuws

Bewoners Bergblauwflat zeggen "ja"

Geplaatst op 23-01-2020

Meer dan 70% van de huurders van de Bergblauwflat is akkoord en heeft ingestemd met het plan.

Na de Indigoflat en Vermiljoenflat is nu de Bergbauwflat aan de beurt om opgeknapt te worden. Dankzij de werkzaamheden worden de woningen energiezuiniger (van label G naar A), comfortabeler en mooier. De woningen in deze Kleurenflats krijgen een nieuwe voor- en achtergevel en een vernieuwde keuken, badkamer en toilet. Ook worden de entrees en de buitenkant van de flat opgeknapt.

De bewoners van de Indigoflat en Vermiljoenflat geven een 8 voor het resultaat blijkt uit de gemiddelde klantwaardering. Gedurende het hele traject overleggen we veel met de bewonerscommissie en de bewoners door middel van huisbezoeken en spreekuren.

Op 20 januari 2020 zijn alle akkoordverklaringen van de Bergblauwflat geteld, 117 bewoners hebben ingestemd met het plan. Dit zorgt voor een instemming van 76,5%. Nu we instemming hebben van de bewoners gaan de onderhoudswerkzaamheden door en start bouwbedrijf Ooijevaar met de voorbereidingen. De bouwplaats wordt ingericht en de keuzegesprekken met de bewoners worden gepland. 

Terug naar overzicht
Foto Bergblauw_.jpg