Onderzoek tevredenheid

Wij willen graag weten wat u van onze dienstverlening vindt en we doen daarom continu onderzoek naar de tevredenheid onder onze huurders.

Als u mee wilt doen aan deze onderzoeken, dan kunt u de online vragenlijst invullen die wij u toesturen per mail. De afzender van de mail is Klanttevredenheidsonderzoek@inceptivize.com. U krijgt bijvoorbeeld een vragenlijst als u verhuisd bent of als u een reparatieverzoek heeft ingediend. Ook kan het zijn dat wij een vragenlijst sturen als er onderhoudswerkzaamheden zijn uitgevoerd of als u bijvoorbeeld contact met ons heeft gehad over huurbetalingen. 

Het zou fijn zijn als u hier ook aan mee doet. Het helpt ons om ons werk goed te doen en te blijven verbeteren. Indien u hier niet voor benaderd wilt worden, dan kunt u dit aan ZVH doorgeven.

Resultaten
Hieronder staan de resultaten van de metingen van de afgelopen 12 maanden tot en met vandaag.

Resultaten metingen klanttevredenheid

Welk cijfer geeft u voor de kwaliteit van uw woning?

Wij hebben de tweejaarlijkse enquête over de kwaliteit van de woning weer verstuurd. Uw kans om ons te laten weten wat goed is en wat verbeterd moet worden. We nemen de resultaten van de enquête mee bij toekomstige besluiten over onderhoud in uw wooncomplex of aan uw woning. U ontvangt de digitale vragenlijst in uw mailbox als wij uw mailadres hebben. We waarderen het zeer als u deze invult. We koppelen de resultaten van de enquête naar u terug. Alvast hartelijk dank!