Mijn huur betalen

Elke maand huur betalen

Elke maand betaalt u huur aan ZVH. De huur moet overgemaakt zijn vóór de eerste dag van de maand. Het rekeningnummer van ZVH is: NL05 INGB 0001 9085 99.

Betalingsmethoden

1. Automatisch afschrijving
U kunt uw huur automatisch laten afschrijven. Dat heeft voordelen:

  • u vergeet nooit te betalen;
  • u bespaart uzelf de rompslomp van het steeds regelen van terugkerende betalingen;
  • u weet precies wanneer wij het bedrag van uw rekening afschrijven, dit is namelijk op de 1e van de maand.

Een automatische machtiging vraagt u gemakkelijkst aan via het klantportaal Mijn ZVH. Of door het formulier aanvraag automatisch incasso in te vullen.

2. Digitale factuur
Een andere optie is betalen na ontvangst van een digitale factuur. U ontvangt dan rond de 20ste van de maand de huurfactuur per e-mail. Deze e-mail is voorzien van een iDeal betaallink. Met deze link kunt u via iDeal uw huurbedrag voldoen. Het juiste bedrag en betalingsdatum staan al ingevuld.

Heeft deze optie uw voorkeur? Geef dit dan aan bij betaalwijze (onder contracten) in het klantportaal Mijn ZVH. Of u vult dit formulier aanvraag digitale factuur in.

Online regelen via Mijn ZVH

Via het klantportaal kunt u gemakkelijk de betaalwijze van uw huur wijzigen naar automatische incasso of digitale factuur. Ook kunt u uw rekeningnummer via Mijn ZVH wijzigen. 

Veelgestelde vragen
veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen huur betalen

  • Hoe wijzig ik mijn betaalwijze?

    U doet dit via het klantportaal Mijn ZVH. Of als u de automatische incasso wilt stoppen kan het ook met het formulier stopzetten automatische incasso.

  • Ik heb de huur betaald maar heb een betalingsherinnering ontvangen. Wat moet ik doen?

    De huur van de lopende maand moet voor de eerste van de maand betaald zijn. Het kan zijn dat u de huur later betaalt en dat de betalingsherinnering al door ons is verstuurd. Of dit het geval is kunt u nagaan door de datum van uw betaling te vergelijken met de datum van onze herinneringsbrief. Heeft u inmiddels betaald? Dan hoeft u met de herinnering niets te doen.