Mijn huur betalen

Elke maand huur betalen

Elke maand betaalt u huur aan ZVH. De huur moet overgemaakt zijn vóór de eerste dag van de maand. Het rekeningnummer van ZVH is: NL05 INGB 0001 9085 99.

Betalingsmethoden

1. Automatisch afschrijving
U kunt uw huur automatisch laten afschrijven. Dat heeft voordelen:

 • u vergeet nooit te betalen;
 • u bespaart uzelf de rompslomp van het steeds regelen van terugkerende betalingen;
 • u weet precies wanneer wij het bedrag van uw rekening afschrijven. U kunt kiezen tussen een aantal dagen van de maand.

Een automatische machtiging vraagt u het gemakkelijkst aan via Mijn ZVH. Of door het formulier aanvraag automatisch incasso uit te printen, in te vullen en op te sturen.

2. Digitale factuur
Een andere optie is betalen na ontvangst van een digitale factuur. U ontvangt dan rond de 20ste van de maand de huurfactuur per e-mail. Deze e-mail is voorzien van een iDEAL betaallink. Met deze link kunt u via iDEAL uw huurbedrag voldoen. Het juiste bedrag en betalingsdatum staan al ingevuld.

Heeft deze optie uw voorkeur? Geef dit dan aan bij betaalwijze (onder contracten) in het klantportaal Mijn ZVH. Of u vult dit formulier aanvraag digitale factuur in.

Bij betalingen via iDEAL ziet u op uw bankafschrift als begunstigde ZVH via ING en het IBAN van de ING. 

Online regelen via Mijn ZVH

Via het klantportaal kunt u gemakkelijk de betaalwijze van uw huur wijzigen naar automatische incasso of digitale factuur. Ook kunt u uw rekeningnummer via Mijn ZVH wijzigen. 

Veelgestelde vragen
veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen huur betalen

 • Hoe wijzig ik mijn betaalwijze?

  U doet dit via het klantportaal Mijn ZVH. Of als u de automatische incasso wilt stoppen kan het ook met het formulier stopzetten automatische incasso.

 • Ik heb de huur betaald maar heb een betalingsherinnering ontvangen. Wat moet ik doen?

  De huur van de lopende maand moet voor de eerste van de maand betaald zijn. Het kan zijn dat u de huur later betaalt en dat de betalingsherinnering al door ons is verstuurd. Of dit het geval is kunt u nagaan door de datum van uw betaling te vergelijken met de datum van onze herinneringsbrief. Heeft u inmiddels betaald? Dan hoeft u met de herinnering niets te doen.
   

 • Ik zie een ander rekeningnummer op mijn bankafschrift na mijn betaling aan ZVH. Klopt dit wel?

  Als u een betaling aan ZVH doet via iDEAL ziet u niet het bankrekeningnummer van ZVH als begunstigde op uw bankafschrift maar een IBAN rekeningnummer van de ING. De naam van ZVH ziet u wel terug in de omschrijving, ZVH via ING

  De reden is dat in het geval van iDEAL betalingen een organisatie de betalingen moet laten afhandelen door een iDEAL contractpartij. Bij ZVH is dat de ING bank. Het geld van de iDEAL betaling gaat eerst naar de ING en zij boeken de bedragen daarna door naar de IBAN van ZVH.