Onderhoudswerkzaamheden

Om onze woningen in goede staat te houden voeren we planmatig onderhoud uit. Dit is onderhoud dat bij veel woningen tegelijkertijd wordt uitgevoerd. Dit gaat dan om bijvoorbeeld schilderwerk aan de buitenzijde van de woningen of werkzaamheden aan de gevel of het dak van een woning.

Overzicht gepland onderhoud

Benieuwd of er binnenkort werkzaamheden aan uw woning zijn ingepland? U vindt hier informatie over onze geplande werkzaamheden. Het is onder voorbehoud, omdat sommige projecten nog in voorbereiding zijn en zaken kunnen veranderen.
Grote renovatieprojecten of nieuwbouwprojecten vindt u onder projecten.

Duurzaamheidsmaatregelen en huurverhoging

Het wordt steeds belangrijker om woningen te voorzien van duurzaamheidsmaatregelen. Dit is niet alleen goed voor de portemonnee van de bewoners, maar ook voor het milieu. Wij onderzoeken daarom ook altijd tijdens de onderhoudswerkzaamheden of we kunnen bijdragen tot een beter milieu.

Voor het aanbrengen van bijvoorbeeld zonnepanelen en isolatie wordt huurverhoging gevraagd. Dit wordt altijd eerst met de bewoners gecommuniceerd. Natuurlijk staat daartegenover een besparing op de energielasten.

Wordt uw woning opgeknapt? Vooraf ontvangt u alle informatie

Voordat we met het onderhoud beginnen, informeren wij u tijdig. We laten weten welke werkzaamheden er gaan plaatsvinden, welk onderhoudsbedrijf het gaat uitvoeren en de exacte planning.  

Vaak vragen wij, voordat wij met de werkzaamheden starten, aan de bewoners om deel te nemen aan een klankbordgroep. Afhankelijk van de werkzaamheden kunnen we dan eerst overleggen met de bewoners wat er speelt in de wijk. Een klankbordgroep is een groep die de andere bewoners vertegenwoordigd. Zij weten als geen ander wat er speelt in de wijk maar ook wat er aan de hand is aan en in de woning. Samen met de klankbordgroep maakt ZVH een plan die vervolgens aan de bewoners bekend wordt gemaakt via een informatieboekje van de aannemer of via een bewonersavond.

Vragen of opmerkingen?

Heeft u een vraag of opmerking over planmatig onderhoud? Neem dan contact met ons op.

steiger en werkers eflat maar niet herkenbaar groot.jpg