Kamers Amberhout

Aan het Amberhout in Zaandam, op loopafstand van het NS-station en het centrum van Zaandam verhuurt ZVH kamers aan jongeren van 18 tot en met 27 jaar. Vanaf het NS-station ben je binnen 10 minuten op het CS station van Amsterdam. Het zijn eenheden voor 3 of 4 personen waarbij je badkamer, toilet en keuken met elkaar deelt. Gebruik van internet/tv en gezamenlijke zaken, zoals een koelkast regelen de bewoners onderling. De huurprijs is circa € 550,- per maand all-in. Huurtoeslag is niet mogelijk.

Hoe kom ik in aanmerking?

De kamers zijn bestemd voor jongeren die studeren  en/of een baan hebben. Je moet dus fulltime een dagbesteding hebben. Heb je interesse? Aanmelden kan via dit contactformulier.
Het is mogelijk voor bewoners om een bekende aan te dragen voor de woning waarin hij/zij woont. Hiervoor dient de bewoner een e-mail te sturen naar verhuur@zvh.nl met de gegevens van de kandidaat en een korte toelichting.

Je hebt geen inschrijving bij DAK Woningnet nodig om in aanmerking te komen. Wel raden wij aan om je in te schrijven bij DAK Woningnet.

Hoe gaat het verder?

We sturen je een ontvangstbevestiging en kijken of er een kamer beschikbaar is. Er wordt onder andere gekeken naar het tijdstip van binnenkomst van de reactie en of je past bij de overige bewoners van de eenheid. Is er geen kamer beschikbaar? Dan zetten we je op een (meestal korte) wachtlijst en ontvang je bericht van één van onze verhuurmakelaars zodra je in aanmerking komt.

Er is een kamer voor je beschikbaar

De verhuurmakelaar van ZVH belt je of stuurt je een e-mail. We vragen je om je benodigde documenten* in te leveren,  laten je de kamer bezichtigen en indien mogelijk kennis maken met de huisgenoten. Je documenten worden gecontroleerd en als ze in orde zijn word je uitgenodigd voor het intakegesprek en voor het tekenen van het contract. Deze afspraak vindt meestal ter plekke plaats op het Amberhout. 
De contractkosten zijn € 56,50 en de waarborgsom is €250,-.


 * in te  leveren documenten zijn:  de meest recente inkomensverklaring van de belastingdienst of aanslag inkomstenbelasting; de loonstroken van de laatste 3 maanden; als je student bent het “bericht studiefinanciering”van het DUO en het bewijs van inschrijving van een voltijdopleiding van het lopende studiejaar.
 

csm_Aurum_W-385-F02_b8513612bb.jpg