Nieuws

Werkzaamheden PL Tak gestart

Geplaatst op 28-02-2022

We zijn gestart met de werkzaamheden in de P.L. Takbuurt. Hier worden 66 woningen in de P.L. Takstraat, Dominee Baxstraat, Jan Windhouwerstraat en Klaas Katerstraat gerenoveerd door bouwbedrijf Tuin.

Wij gaan onder andere de begane grondvloer vervangen vanwege houtrot en zwam, de woningen van binnenuit isoleren en we vervangen de meeste keukens en toiletten. Ook brengen we mechanische ventilatie aan waarvoor nieuwe roosters in de gevelkozijnen geplaatst worden. De gerenoveerde woningen krijgen energielabel A. 

Een behoorlijke ingreep met veel impact voor de bewoners. Per woning zijn we ongeveer 3 weken bezig. In de tussentijd bieden we de bewoners een logeerwoning aan. Alles verloopt in goede samenwerking met de bewonerscommissie en de bewoners zelf. 

We verwachten half december dit jaar de laatste woning op te leveren en hopen natuurlijk dat het uitgevoerde onderhoud en verduurzaming tot volle tevredenheid zal zijn. 

Deze video van bouwbedrijf Tuin laat zien hoe de modelwoning tot stand is gekomen en geeft een indruk hoe we de woningen aanpakken.

Terug naar overzicht
Start bouw PL Takbuurt2.jpg