Vacatureoverzicht

ZVH verhuurt en beheert een voorraad van 5000 woningen in Zaanstad en telt 50 medewerkers. Belangrijke begrippen voor ZVH zijn: betrokken, transparant, professioneel, efficiënt, toegankelijk, duidelijk, en daadkrachtig.

Vacatures

Op dit moment hebben wij de volgende vacature:

Ilse Kuik, manager Wonen
“Ik werk al ruim 12 jaar bij ZVH, waarvan de laatste 3 jaar met zelforganiserende teams. Dat betekent geen managers meer in de klassieke zin. Wel aanspreekpunten voor de vastgoed-, vermogens- en maatschappelijke kamer die samen met de bestuurder het BAT (BestuursAdviesTeam) vormen. Een spannend en inspirerend traject voor ons allemaal! Het vraagt van ons allemaal een andere manier van werken; het vraagt om ondernemerschap, initiatief, samenwerken, verantwoordelijkheid nemen en geven, en vooruitkijken. Alle teams hebben een dashboard die maandelijks nieuwe info bevat. Daarop kunnen de teams en de bestuurder sturen. En we zijn nog steeds niet klaar, maar zijn we dat ooit? We hebben nog steeds vragen aan elkaar van hoe doen we dat in deze situatie? En wat is de rol van het BAT hierin? Het is ontzettend leuk hoe mensen hier enthousiast over zijn, nooit meer terug willen naar de oude situatie en een andere kant van zichzelf ontdekt hebben en dat laten zien!

Help jij mee om deze organisatieontwikkeling verder op weg te helpen?” Zie de vacature Adviseur Governance en Organisatie