Vacature-overzicht

Ben jij toe aan een volgende stap in jouw loopbaan? ZVH is regelmatig op zoek naar nieuwe medewerkers. Ook staan wij open voor stagiaires.

Stuur jouw (open) sollicitatie naar personeelszaken@zvh.nl

Waarom ZVH de ideale plek is voor jouw volgende carrièrestap?

Bij ZVH draait alles om de mensen en hun bijdrage aan het maatschappelijk welzijn. Als kloppend hart van de volkshuisvesting in de Zaanstreek, verbinden we dagelijks meer dan 5.000 woningen aan hen die het hardst een thuis nodig hebben. Met een sterke nadruk op diversiteit en inclusie, bieden we je de kans om binnen een toegewijd team je talent in te zetten voor een maatschappelijke missie: kwalitatieve huisvesting voor iedereen, nu en in de toekomst.

Hier wordt elke werkdag waardevoller omdat wat je doet, écht impact heeft. Bij ZVH empoweren we niet alleen onze gemeenschap; we zetten ook onze medewerkers in hun kracht, waarbij jouw carrière net zo veel over persoonlijke groei gaat als over het bijdragen aan een groter goed. Word onderdeel van ons team en draag bij aan een toekomst waarin iedereen, ongeacht hun inkomen, een thuis heeft. Dit alles aangevuld met goede arbeidsvoorwaarden.