Nieuws

Bewoners Poelenburg en Peldersveld: Heeft u een plan voor de buurt?

Geplaatst op 04-10-2023

Heeft u een goed plan, oplossing of idee om uw woonomgeving mooier, socialer, groener en/of fijner te maken? Kom in actie en doe mee.

Iedereen wil fijn wonen. Niet alleen in uw eigen huis, maar ook in de buurt. U weet het beste wat nodig is om uw woonomgeving mooier, gezelliger en groener te maken. Wij willen helpen om uw buurt beter te maken. Daarom wordt er 20.000 euro beschikbaar gesteld voor plannen van bewoners uit Poelenburg en Peldersveld. Met dit geld kunnen bewoners hun eigen plannen voor de buurt (laten) uitvoeren.

Een goed idee?

Heeft u een inspirerend idee om uw buurt mooier, prettiger of groener te maken? Doe dan mee en lever een idee aan. Het plan moet wel bij één van de volgende onderwerpen passen:

  • Elkaar ontmoeten
  • Groen en duurzaam leven
  • Je thuis voelen

Wij kijken of de plannen uitvoerbaar zijn, maar uw buurtgenoten kiezen uiteindelijk zélf welk plan het beste is. Als uw plan de meeste stemmen krijgt, kunt u aan de slag om het plan uit te voeren.

U kunt deze flyer tot en met 1 november invullen en inleveren bij buurthuis de Bubbel of Inloophuis 1=Samen. U kunt uw plan ook online indienen door het formulier in te vullen op de website www.bewoneraanzet.nl.

Bewoner aan Zet is een samenwerkingsproject binnen Pact Poelenburg en Peldersveld. Het Pact leidt in twintig jaar tot wijken waar kinderen en andere bewoners evenveel kansen hebben als in de rest van Zaanstad. Dat betekent dat je fijn, gezond en veilig woont, werkt, sport, speelt en ontmoet. Voor meer informatie: www.pactpp.nl.

 

Terug naar overzicht
bewoneraanzet.jpg