Betalingen via iDEAL

Met iDEAL betaalt u veilig en gemakkelijk online. Bij alle vormen van bankieren en dus ook via iDEAL is het belangrijk om dit veilig te doen. Eén van de dingen die u kunt doen om veilig te bankieren is regelmatig naar uw bankafschriften te kijken en de afschrijvingen te checken.

Betalingen aan ZVH via iDEAL
Als u een betaling aan ZVH doet via iDEAL ziet u niet het bankrekeningnummer van ZVH als begunstigde op uw bankafschrift maar een IBAN rekeningnummer van de ING. De naam van ZVH ziet u wel terug in de omschrijving, ZVH via ING

In het geval van iDEAL betalingen moet een organisatie de betalingen laten afhandelen door een iDEAL contractpartij. Bij ZVH is dat de ING bank. Het geld van de iDEAL betaling gaat eerst naar de ING en zij boeken de bedragen daarna door naar de IBAN van ZVH.

Meer informatie over veilig bankieren vindt u onder andere op  https://www.consumentenbond.nl/betaalrekening/bankvoorwaarden

Andere manieren van betalen
U kunt uw huur natuurlijk ook automatisch laten afschrijven. Dat heeft voordelen:

  • u vergeet nooit te betalen;
  • u bespaart uzelf de rompslomp van het steeds regelen van terugkerende betalingen;
  • u weet precies wanneer wij het bedrag van uw rekening afschrijven, dit is namelijk op de 1e van de maand.

Een automatische machtiging vraagt u gemakkelijkst aan via het klantportaal Mijn ZVH. U kunt eventueel ook het formulier aanvraag automatisch incasso invullen en opsturen.

ideal.jpg