U bent van harte welkom bij ZVH. Wij willen graag dat bezoekers en medewerkers zich respectvol gedragen. We hanteren dan ook duidelijke huisregels ter bevordering van een prettig klimaat. In contact met onze medewerkers houdt u zich aan deze regels. Dat kan aan de telefoon zijn, bij u thuis of bij ons op kantoor. Bij niet naleven van onze huisregels wordt u hierop aangesproken, uit het pand verwijderd en/of kunnen wij de politie inschakelen.  

Gedragscode

De kernwaarden van ZVH zijn: betrokkenheid, duidelijkheid, zakelijkheid, daadkracht en transparantie. In onze werkomgeving staan wij soms voor dilemma’s. Belangrijk is dat we ons bewust zijn van de mogelijke gevolgen van ons handelen voor ZVH. De verwachting die ZVH heeft van haar medewerkers verwacht zij ook van haar opdrachtnemers en diens medewerkers. Daarom heeft ZVH voor hen een gedragscode opgesteld.

U maakt gebruik van een oude versie van Internet Explorer. Daardoor zien sommige onderdelen van de website er niet juist uit. We adviseren u om via deze link gratis een nieuwe versie te downloaden.

Sluiten