Ontwerp van de vernieuwde Indigoflat klaar

Geplaatst op 19-12-2016 Nieuws

Het voorlopige ontwerp van de vernieuwde Indigoflat van ZVH is klaar. Op woensdag 7 december 2016 zijn de bewoners van de Indigoflat over de plannen geïnformeerd, op donderdag 15 december 2016 de bewoners van de overige flats. De informatieavonden werden goed bezocht, met in totaal zo’n 150 mensen. De sfeer was enthousiast en positief.

De Indigoflat telt 154 woningen en is de eerste van de vier kleurenflats die ZVH de komende jaren gaat opknappen. Met de opknapbeurt wil ZVH de woonkwaliteit flink verbeteren. De woningen worden geïsoleerd en de technische installaties vervangen. Hierdoor worden de woningen een stuk comfortabeler. De keukens, badkamers en toiletten worden vernieuwd. Ook zoekt ZVH naar een ander type verwarming in plaats van de huidige gezamenlijke cv-ketels. Verder worden de galerijen, de balkons en de entrees opgeknapt en gaat de buitenkant er aantrekkelijker uitzien. Al met al wordt het niet alleen prettiger maar ook mooier wonen in de Kleurenflats.                                                                  

Het nieuwe ontwerp is van CBRE KAW. Bouwbedrijf Ooijevaar gaat de werkzaamheden uitvoeren. De informatieavonden werden georganiseerd door ZVH, bewonerscommissie, ontwerpers en bouwbedrijf.  

De plannen worden in maart 2017 ter goedkeuring voorgelegd aan de Raad van Toezicht van ZVH. Volgens de huidige planning starten de werkzaamheden in augustus 2017. Halverwege 2018 is het werk aan de Indigoflat klaar.

Terug naar overzicht

U maakt gebruik van een oude versie van Internet Explorer. Daardoor zien sommige onderdelen van de website er niet juist uit. We adviseren u om via deze link gratis een nieuwe versie te downloaden.

Sluiten