Ontmoet de ZVH-specialist op de Dag van het Huren en win een schoonmaakbeurt in uw woning

Geplaatst op 16-09-2016 Nieuws

Zaterdag 1 oktober is de Dag van het Huren. Woningcorporatie ZVH aan de Peperstraat 86 in Zaandam heeft tussen 11 en 14 uur specialisten klaar staan om met huurders en woningzoekenden te praten en hun vragen te beantwoorden.

Bezoekers kunnen in gesprek met ZVH’s directeur-bestuurder Frank van Dooren of tips halen bij de vakman van de klussenbus over kleine storingen in huis. Vragen over verhuizen naar een andere woning, overlast of huur betalen worden beantwoord door ZVH-specialisten van de afdeling Wonen. Ook de Bewonersraad, de belangenvertegenwoordiging van huurders van ZVH, is aanwezig.

Een stylist van ‘ThuisLAB’ laat zien hoe met kleine aanpassingen in de woning eenvoudig een “nieuw“ interieur gecreëerd kan worden. Door bijvoorbeeld meubels op een andere plek te zetten of door  accessoires te wisselen. Wie een foto van zijn woon- of slaapkamer meeneemt, krijgt gratis persoonlijk advies. 

Voor alle bezoekers is er een kleine attentie. En iedereen maakt kans op een hele leuke prijs: een schoonmaakbeurt van de eigen woning door een specialist.

De Dag van het Huren wordt door heel Nederland gehouden. Al meer dan 150 jaar zorgen woningcorporaties ervoor dat mensen goed kunnen wonen. Meer dan vier miljoen Nederlanders – één op drie huishoudens – wonen in een corporatiewoning. ZVH heeft ruim 5.000 huurwoningen in Zaanstad.

 

 

 

Terug naar overzicht

U maakt gebruik van een oude versie van Internet Explorer. Daardoor zien sommige onderdelen van de website er niet juist uit. We adviseren u om via deze link gratis een nieuwe versie te downloaden.

Sluiten