Nieuwe kozijnen voor ruim 50 woningen

Geplaatst op 10-11-2016 Nieuws

Bij ruim 50 woningen in de Bezaanstraat, Galeistraat, Pinastraat en Barkstraat worden op dit moment de kozijnen deels vernieuwd, de asbestvensterbanken gesaneerd en het kozijnen van de voordeur en de schuurdeur geschilderd. Hierbij heeft ZVH gekozen voor een nieuwe aanpak.

ZVH selecteert de aannemer op basis van een ‘vraagspecificatie”. Dit houdt in dat we geselecteerde aannemers een aantal kaders meegeven waaraan de nieuwe kozijnen en het schilderwerk moet voldoen. Binnen deze kaders hadden de aannemers de vrijheid om zelf keuzes te maken en een voorstel te maken. KBK heeft de klus gekregen.

Overleg met bewoners
De aannemer heeft huiskamergesprekken gehouden met de bewoners om ze op de hoogte te brengen van de werkzaamheden en te informeren over de eventuele overlast. Rekening wordt gehouden met wie er woont en of misschien extra aandacht nodig is. ZVH heeft de bewoners bezocht met de vraag of er nog onduidelijkheden zijn en of misschien meer hulp nodig is.

De uitvoering is op dit moment in volle gang. Naar verwachting zijn de werkzaamheden in december 2016 klaar.

Kunststof kozijnen met draai/kiep ramen en HR++ glas

Oude situatie

Terug naar overzicht

U maakt gebruik van een oude versie van Internet Explorer. Daardoor zien sommige onderdelen van de website er niet juist uit. We adviseren u om via deze link gratis een nieuwe versie te downloaden.

Sluiten