Nieuwe app maakt vinden huurhuis om te ruilen makkelijker

Geplaatst op 27-09-2017 Nieuws

Snel en eenvoudig zoeken, vinden en ruilen van huurhuis op een plek waar je graag wilt wonen. Daten, maar dan nét even anders.

HuisjeHuisje is er voor iedereen met een huurhuis in Nederland die graag wil verhuizen. De app is een initiatief van 27 woningcorporaties, inclusief ZVH, met samen ruim 336.000 huurwoningen.

Hoe werkt het?

Iedereen in Nederland met een huurhuis kan de app gratis downloaden en gebruiken. Huurders die graag van huis willen ruilen, plaatsen in de app foto’s en informatie over het eigen huurhuis, straat en buurt. Door het invullen van huishoudgrootte en -inkomen zien gebruikers alleen betaalbare (sociale) huurwoningen waar ze ook écht kunnen gaan wonen. Daarna kunnen gebruikers huizen zien van andere huurders die graag willen ruilen. Ze zien bij iedere aangeboden woning wat de huur is die ze gaan betalen. Dus geen nare verrassingen achteraf.

Verliefd op een huis?

Helemaal verliefd op een huis? Dan kunnen gebruikers de woning ‘liken’. Bij een wederzijdse ‘like’ is er een match, kunnen gebruikers met elkaar chatten en een afspraak maken om elkaars woning te bekijken. Allebei tevreden? Dan kunnen ze de eigen woningcorporatie of verhuurder vragen van woning te ruilen.

HuisjeHuisje is gratis, veilig en betrouwbaar. De app is vanaf 25 september beschikbaar voor iedereen die een huurhuis heeft en graag wil ruilen en verhuizen. De app is er voor Iphone en telefoons met Android. Kijk op HuisjeHuisje.nl voor meer informatie.

Terug naar overzicht

U maakt gebruik van een oude versie van Internet Explorer. Daardoor zien sommige onderdelen van de website er niet juist uit. We adviseren u om via deze link gratis een nieuwe versie te downloaden.

Sluiten