Laatste woning volgende week klaar

Geplaatst op 18-05-2016 Nieuws

De verbouwing verloopt helemaal volgens de nieuwe planning. Al met al hebben we zo’n drie weken vertraging opgelopen. De nieuwe planning wordt echter goed gehaald.

Door faillissement van de hoofdaannemer viel het werk abrupt stil. ZVH drong bij de curator aan op een snelle beslissing vanwege het belang van de huurders in het complex. Het lukte om zelf een doorstart te maken en met onderaannemers nieuwe afspraken te maken. De vertraging  is daarmee beperkt gebleven.

De verbouwing verloopt helemaal volgens de nieuwe planning. Een paar mijlpalen:

  • Binnenwerk: de laatste woning is 24 mei klaar.
  • Steigers/gevels: De steigers van blok 1 zijn eraf, blok 2 gaat volgende week uit de steigers. Blok 3 is half juni klaar. De steigers zijn nodig voor het aanbrengen van de nieuwe gevelbekleding.  
  • De bouwketen op het binnenterrein is eind volgende week weggehaald.
  • We werken nu aan de portieken, die worden ook vernieuwd en mooi gemaakt. Eind mei zijn ze allemaal klaar.
  • En tot slot komen er nieuwe pergola’s tussen de gebouwen, langs straat Poelenburg. Daar beginnen we komende week mee en ze zijn klaar half juli.
Terug naar overzicht

U maakt gebruik van een oude versie van Internet Explorer. Daardoor zien sommige onderdelen van de website er niet juist uit. We adviseren u om via deze link gratis een nieuwe versie te downloaden.

Sluiten