Geslaagde Dag van het Huren

Geplaatst op 05-10-2016 Nieuws

Met ongeveer 100 bezoekers kijkt ZVH terug op een zeer geslaagde Dag van het Huren. Zaterdag 1 oktober stond ZVH klaar om in gesprek te gaan met bezoekers over verschillende onderwerpen.

Bezoekers konden in gesprek met ZVH’s directeur-bestuurder Frank van Dooren of tips halen bij de vakman van de klussenbus over kleine storingen in huis. Vragen over verhuizen naar een andere woning, overlast of bijvoorbeeld huur betalen werden beantwoord door ZVH-specialisten van de afdeling Wonen. Goede gesprekken zijn gevoerd en veel bezoekers reageerden enthousiast op deze gelegenheid.

Daarnaast liet stylist Myrthe Smit van ‘Thuislab’ zien hoe met kleine aanpassingen in de woning eenvoudig een “nieuw“ interieur gecreëerd kan worden.

Grote schoonmaak in de woning
Onder de bezoekers werd een prijs verloot namelijk een grote schoonmaak in de woning door een specialist. Deze prijs werd gewonnen door één van onze huurders; Mw Zwier uit Zaandam.

Dag van het Huren
De Dag van het Huren werd voor de 2de keer door heel Nederland gehouden. Al meer dan 150 jaar zorgen woningcorporaties ervoor dat mensen goed kunnen wonen. Meer dan vier miljoen Nederlanders – één op drie huishoudens – wonen in een corporatiewoning. ZVH heeft ruim 5.000 huurwoningen in Zaanstad.

Terug naar overzicht

U maakt gebruik van een oude versie van Internet Explorer. Daardoor zien sommige onderdelen van de website er niet juist uit. We adviseren u om via deze link gratis een nieuwe versie te downloaden.

Sluiten