Een A en een B voor ZVH bij de landelijke benchmark

Geplaatst op 04-12-2017 Nieuws

De uitslag van de Aedes Benchmark is bekend. ZVH scoort een A op bedrijfslasten (zoals personeelskosten) en behoort daarmee op dit vlak tot de beste corporaties.

Hoe lager de kosten, hoe beter. Op de huurderstevredenheid scoren we in de middencategorie, een B. Voor dit onderdeel zijn nieuwe en vertrokken huurders ondervraagd en huurders die een reparatieverzoek hebben ingediend. De deelscore reparatieverzoek was iets beter dan vorig jaar, die voor nieuwe en vertrokken huurders een beetje lager. Alles bij elkaar scoort ZVH hier nog steeds een B. We willen volgend jaar naar een A en doen er alles aan om de dienstverlening aan onze huurders verder te verbeteren.

Ieder jaar worden de prestaties van woningcorporaties in Nederland gemeten. Huurders kunnen op die manier zien hoe hun corporatie scoort in vergelijking met andere verhuurders. De corporaties gebruiken de inzichten om hun eigen werk verder te verbeteren.

Meer weten? Ga naar www.aedes.nl voor alle informatie. Reacties en suggesties voor ZVH zijn zeer welkom op infozvhnl

Terug naar overzicht

U maakt gebruik van een oude versie van Internet Explorer. Daardoor zien sommige onderdelen van de website er niet juist uit. We adviseren u om via deze link gratis een nieuwe versie te downloaden.

Sluiten