Nieuws

Onderhoud en verbetering Gortershof afgerond

Geplaatst op 17-10-2022

Het onderhoud en de verbetering van 151 woningen op het Gortershof in Zaandijk afgerond

In september hebben we het onderhoud en de verbetering van de woningen op het Gortershof in Zaandijk afgerond. Door AC Borst Bouw zijn diverse werkzaamheden uitgevoerd.

Zo zijn in de woning gevelkozijnen vervangen door kunststof kozijnen en is er een Frans balkon geplaatst in de woonkamer. De radiatoren in de woonkamer en slaapkamer zijn vervangen en er is een thermostatische radiatorkraan in de badkamer geplaatst. De mechanische ventilatie is gereinigd en CO2-gestuurd gemaakt. De kruipruimte is na-geïsoleerd en er is een nieuwe videofoon geplaatst.

Rondom het complex is de spouwmuur na-geïsoleerd, de gevels zijn gereinigd en waterafstotend gemaakt, brievenbussen en regenpijpen zijn vervangen en er zijn 604 zonnepanelen geplaatst.

Het gemiddeld energielabel van het complex gaat hiermee naar label A. De bewoners genieten nu van een energiezuinige woning in een gezond leefklimaat. Dit mooie resultaat vierden we half september met alle betrokkenen in aanwezigheid van de Frietfiets én een heerlijk zonnetje.

Terug naar overzicht
Gortershof sept 22.jpg