Nieuws

Cadeaubon van € 80 voor Zaanse huurders

Geplaatst op 22-02-2022

Huurders in Zaanstad ontvingen in februari een brief van de gemeente Zaanstad met een cadeaubon ter waarde van 80 euro. Dit bedrag kunt u besteden aan gratis energiebesparende producten zoals LED-lampen, tochtstrips en radiatorfolie. Met de persoonlijk code die in de brief staat, kunt u via www.winstuitjewoning.nl/zaanstad de producten uitzoeken. Bent u uw waardebon kwijt? Op dezelfde website kunt u deze per e-mail opvragen.

Met de waardebon is het nog eenvoudiger zelf kleine stappen te maken om in huis energie te besparen. Zo bespaart u met LED-lampen al snel ongeveer 90 euro per jaar op uw energierekening. Of met een waterbesparende douchekop al gauw zo’n 50 euro per jaar.

Hoe werkt het?
In de brief staat een persoonlijke code. Via www.winstuitjewoning.nl/zaanstad kunt u met die code voor een bedrag van € 80,- energiebesparende spullen uitzoeken zoals LED-lampen, tochtstrips en radiatorfolie. De producten worden vervolgens gratis thuisgestuurd. U kunt de waardebon ook inwisselen voor een persoonlijk adviesgesprek met een energiecoach van !WOON. Wacht niet te lang, want er is een beperk budget beschikbaar gesteld. Als het budget op is, is het ook echt op.

Vragen of hulp nodig
Heeft u vragen? Meer informatie staat op de website www.winstuitjewoning.nl/zaanstad. U kunt daar ook gebruik maken van een chathulp voor uw vragen. Of u kunt een e-mail sturen naar waardebon@winstuitjewoning.nl of bellen naar telefoonnummer 023- 583 69 36

Terug naar overzicht
Radiator_folie.jpg