Nieuws

Cadeaubon van € 80 voor Zaanse huurders

Geplaatst op 22-02-2022

Deze week ontvangt u van gemeente Zaanstad een brief met een waardebon van € 80 euro. U kunt hiermee gratis energiebesparende producten aanschaffen. Wees er snel bij, want op is op!

Met de waardebon is het nog eenvoudiger zelf kleine stappen te maken om in huis energie te besparen. Zo bespaart u met LED-lampen al snel ongeveer 90 euro per jaar op uw energierekening. Of met een waterbesparende douchekop al gauw zo’n 50 euro per jaar.

Hoe werkt het?
Huurders in Zaanstad ontvangen een brief met een persoonlijke code. Via www.winstuitjewoning.nl/zaanstad kunt u met die code voor een bedrag van € 80,- energiebesparende spullen uitzoeken zoals LED-lampen, tochtstrips en radiatorfolie. De producten worden vervolgens gratis thuisgestuurd. U kunt de waardebon ook inwisselen voor een persoonlijk adviesgesprek met een energiecoach van !WOON. Wacht niet te lang, want er is een beperk budget beschikbaar gesteld. Als het budget op is, is het ook echt op.

Vragen of hulp nodig
Heeft u vragen? Meer informatie staat op de website www.winstuitjewoning.nl/zaanstad. U kunt daar ook gebruik maken van een chathulp voor uw vragen. Of u kunt een e-mail sturen naar waardebon@winstuitjewoning.nl of bellen naar telefoonnummer 023- 583 69 36

Terug naar overzicht
Radiator_folie.jpg