Nieuws

Fijne feestdagen!

Geplaatst op 21-12-2021

Bij ZVH kijken we terug op een bijzonder jaar waarin we onze dienstverlening weer moesten aanpassen aan de coronamaatregelen. Maar we stonden niet stil.

Zo hebben we het onderhoud aan de Bergblauwflat afgerond en zijn we bijna klaar met de Panneroodflat. Dit is de vierde en tevens laatste flat in de Kleurenbuurt. Dan hebben we 616 woningen op hoog niveau opgeknapt en verduurzaamd. In 2021 hebben we ook de woningen in de Russische buurt aangepakt. Het resultaat is energiezuinigere woningen en tevreden huurders. Ook is dit jaar het groot onderhoud en de verduurzaming van de Hellingbaanflats (Zonnedauwhoek, Ereprijsweg, Klaverweg) en van de woningen aan de Zuiddijk afgerond. 

Volgend jaar staan er weer diverse projecten op de planning. Zo starten we met het verduurzamen van de woningen in complex Kloosterven en op het Gortershof in Zaandijk. Ook pakken we de woningen in en rond de P.L.Takstraat grondig aan en worden andere projecten voorbereid. Met diverse partijen uit de wijken Poelenburg en Peldersveld werken we aan fijn en veilig wonen (Pact Poelenburg). De actiepunten uit ons koersdocument 2021 worden verder opgepakt, zoals de bouw van 800 tot 1000 nieuwe woningen in de komende 10 jaar. We hebben aandacht voor de groep met lage middeninkomens die tussen wal en schip is geraakt en laten we natuurlijk onze doelstellingen voor de laagste inkomens niet los. Kortom, wij hebben zin in het komende jaar!
 
Namens alle medewerkers van ZVH alvast hele fijne feestdagen gewenst en een gezond nieuwjaar! Laten we in deze roerige tijd goed naar elkaar omkijken, wees extra verdraagzaam en vriendelijk tegen elkaar.

Terug naar overzicht
christmas-card-5.jpg