Nieuws - coronavirus

Update: alle reparatieverzoeken worden weer uitgevoerd

Geplaatst op 12-06-2020

De werkzaamheden worden onder bepaalde voorwaarden en volgens landelijke richtlijnen uitgevoerd.

In verband met het coronavirus hebben wij een aangepaste dienstverlening. Wij konden enige tijd niet alle reparatiewerkzaamheden uitvoeren maar hebben nu in overleg met onze aannemers besloten alle reparatieverzoeken weer aan te nemen. 

De werkzaamheden voeren wij samen met onze aannemers uit onder bepaalde voorwaarden en volgens landelijke richtlijnen:

  • Bij het aannemen van reparatieverzoeken vragen wij of u (of uw huisgenoten) verkouden zijn, hoesten of koorts hebben. Heeft u klachten die op corona kunnen wijzen dan wordt er geen afspraak gemaakt. U kunt contact opnemen voor een nieuwe afspraak als al uw huisgenoten zijn hersteld.
  • Is er een afspraak met u ingepland en krijgt u (of een huisgenoot) klachten die op corona kunnen wijzen? Dan verzoeken wij u om de afspraak af te zeggen.
  • Ook voordat wij binnenkomen in uw woning vragen wij of u (of uw huisgenoten) klachten heeft. Is het antwoord ja? Dan gaat de afspraak niet door. U wordt verzocht om contact op te nemen als al uw huisgenoten zijn hersteld.
  • Wij nemen de geldende hygiëne-maatregelen in acht. Wij geven u geen hand.
  • We houden 1,5 meter afstand en vragen u ook 1,5 meter afstand te houden. Tijdens de werkzaamheden vragen wij u om in een andere ruimte te verblijven dan waar de werkzaamheden plaatsvinden.
  • Bij kwetsbare bewoners voeren wij bij voorkeur alleen spoedreparaties uit.

Wilt u een reparatie melden? Dat kan 24 uur per dag via Mijn ZVH of u kunt ons bellen van maandag tot en met vrijdag van 9 - 12.00 uur. 

Terug naar overzicht

Corona en de maatregelen van ZVH

Door de coronacrisis doen we sommige dingen anders dan normaal. Lees hier over onze maatregelen en dienstverlening. 

Meer informatie

  • Meer informatie over corona vindt u op de website van het RIVM
  • De Rijksoverheid heeft de website Corona.steffi.nl gemaakt. Hier wordt moeilijke informatie over het coronavirus op een eenvoudige manier uitgelegd.
reparatie1.jpg