Friendswoning Amberhout

Ben jij tussen de 18 en 27 jaar en wil jij graag samenwonen met 2 vrienden of vriendinnen? Dan is deze woning misschien iets voor jullie!

Het complex

Het jongerencomplex, Amberhout, ligt op loopafstand van het NS-station en het centrum van Zaandam. Vanaf het NS-station ben je binnen 10 minuten op het CS station van Amsterdam. Het complex heeft een gezamenlijke fietsenstalling. De woningen in dit complex hebben geen eigen buitenruimte. Huisdieren zijn in de gedeelde woningen niet toegestaan.

De woning

Het gaat om een appartement met 3 kamers op de 2e verdieping van het complex. Iedereen huurt zijn eigen kamer van ZVH. De keuken, badkamer en het toilet deel je met elkaar. Gebruik van internet/tv en gezamenlijke zaken, zoals een koelkast regel je onderling. De huurprijs is circa € 550 per kamer, per maand all-in. Per kamer zijn de contractkosten € 56,50 en is er een borg van € 250. Huurtoeslag aanvragen is niet mogelijk. Je tekent een huurovereenkomst voor minimaal 1 jaar en maximaal 5 jaar. 
Verhuist een huisgenoot? Dan mag je zelf een nieuw iemand aandragen. 

Hoe komen jullie in aanmerking?

De kamers zijn bestemd voor jongeren (18 t/m 27 jaar) die studeren en/of een baan hebben. Je moet dus allemaal een fulltime dagbesteding hebben en voldoende draagkracht om de huur te kunnen betalen. Daarnaast mag het inkomen per persoon niet hoger zijn dan € 44.035 (peiljaar 2023).

Hebben jullie interesse? Aanmelden kan via dit contactformulier.

Wij lopen de aanvragen door en kijken of jullie voldoen aan de voorwaarden. Voldoen jullie aan de voorwaarden? Dan mogen jullie komen bezichtigen. Bij meerdere geschikte aanmeldingen, verloopt de toewijzing via een loting.