Jet-Medewerker Mens & Organisatie – Bestuurskamer

Waarom heb jij voor ZVH gekozen?

Ik was op zoek naar mijn eerste baan in HR nadat ik mijn opleiding had afgerond. Ik had hierbij niet voor ogen dat het een woningcorporatie zou worden. Ik kwam de vacature tegen voor HR support medewerker waarbij je één jaar ervaring op kon doen als starter. De vacature leek wel voor mij geschreven te zijn dus ik ging meteen solliciteren. We zijn alweer een aantal jaar verder en ik ben blij dat het niet maar bij één jaar is gebleven.  Ik vind het mooi om in een organisatie te werken met een maatschappelijke bijdrage. Daarnaast is ZVH een kleinere organisatie waardoor je snel contact hebt met je collega’s als je hen nodig hebt.

Wat vind jij leuk aan jouw vakgebied?

Er zijn voor de collega’s. Ik help graag en probeer hierbij altijd rekening te houden met de emoties van de ander. De uitdaging is om bij het helpen van de collega’s niet het bedrijfsbelang te vergeten. Hierin de juiste combinatie vinden is voor mij echt een succesmoment. De functie van medewerker mens & organisatie is heel divers. Het ene moment houd ik mij bezig met de administratie voor de aankomst van een nieuwe collega of duik ik in de salarismutaties en het andere moment zit ik in de organisatie van de vitaliteitsweek.

Wat is jouw hoogtepunt bij ZVH?

Er wordt ook geïnvesteerd in het infomeel samen zijn. We zijn verhuisd naar de Grote Tocht 100 en om afscheid te nemen van het oude pand hebben we een themafeest georganiseerd waaraan ik mocht bijdragen. Het was een geslaagd feest!