Jacqueline - Senior medewerker financiën - Vermogenskamer

Waarom heb jij voor ZVH gekozen?

Ruim 23 jaar geleden ben ik bij ZVH gestart als medewerker op de financiële afdeling. Ik wilde weer deelnemen aan de werkende maatschappij na jarenlang thuismanager te zijn geweest. Bovendien was mijn dochter op dat moment oud genoeg om af en toe naar de oppas te gaan als ik aan het werk ging. Ik was niet bekend in WoCo-land, maar dit veranderde heel snel omdat het zo leuk is! Het is waardevol dat je kan bijdragen aan het betaalbaar en goed wonen voor (kwetsbare) huurders. Een maatschappelijke en betekenisvolle werkomgeving.

Wat maakt werken bij ZVH voor jou bijzonder?

Het werken bij ZVH is heel bijzonder gezien de flexibiliteit en vrijheid die je hebt/krijgt met het indelen van je werkzaamheden en de uren. Voor de ontspanning wordt regelmatig een ‘feest’-momentje geregeld of een Team-uitje. Maar ook de jaarlijkse feesten maken het leuk om bij ZVH te werken.

Hoe ervaar jij de samenwerking binnen ZVH?

De samenwerking met collega’s binnen ZVH is heel goed.. Er hangt een goede sfeer en we zijn allemaal één Team, één ZVH. We helpen elkaar waar nodig, al is het zelfs op een andere afdeling. Hoe uniek is dat!