Uw woning van ZVH ruilen met een andere woning is mogelijk. Uw aanvraag voor woningruil regelt u gemakkelijk via het aanvraagformulier Woningruil.

Aanvragen en voorwaarden

ZVH hanteert regels en voorwaarden bij het toekennen van woningruil. Zo is er toestemming nodig van de verhuurders van beide woningen. Zie hier de overige regels en voorwaarden. Om in aanmerking te komen voor Woningruil dient u ons aanvraagformulier in te vullen en bij ons in te leveren.

ZVH stuurt u vervolgens binnen vier weken een reactie op uw aanvraag. Bij instemming van beide verhuurders beëindigt ZVH het lopende huurcontract van de ZVH-woning en stelt een nieuw huurcontract op. Daarnaast berekent ZVH de huurprijs opnieuw; de huurprijs van de ruilwoning kan dus worden aangepast.

Kosten

De administratie- en afhandelingskosten bedragen eenmalig € 45,00 en betaalt u bij inlevering van het formulier woningruil per pin bij ZVH. Restitutie van dit bedrag bij afwijzing of intrekking is niet mogelijk. De contractkosten voor het huurcontract bij een goedgekeurde Woningruil bedragen € 56,50.

U maakt gebruik van een oude versie van Internet Explorer. Daardoor zien sommige onderdelen van de website er niet juist uit. We adviseren u om via deze link gratis een nieuwe versie te downloaden.

Sluiten