Onzelfstandige woonruimte (kamers)

Op zoek naar een jongerenwoning? Al eens aan Zaandam gedacht?

In Amberhout, een eigentijdse locatie naast station Zaandam, op loopafstand van het nieuwe centrum, verhuurt ZVH kamers voor jonge mensen. Binnen 10 minuten ben je op station Amsterdam Centraal. 

Ben je student of heb je een baan en ben je nog geen 26? Dan is wonen in Amberhout misschien wat voor jou!  

Verdeling kamers Amberhout

De verdeling van kamers verloopt niet via WoningNet, maar wordt door ZVH zelf gedaan via eigen website en / of via Kamernet.

ZVH selecteert vervolgens op basis van binnenkomst van het reactieformulier. Of je in aanmerking komt voor de ruimte waarop gereageerd is, hangt in de meeste gevallen af van de reactiedatum. Het kan zijn dat ZVH niet op basis van binnenkomst selecteert, maar naar eigen inzicht de meest geschikte kandidaat kiest. 

Een medewerker van ZVH doet de bezichtiging van de kamer. Andere kamergenoten worden op de hoogte gesteld en worden in staat gesteld om dan kennis te maken. Indien kandidaat de kamer wilt en ZVH vindt de kandidaat geschikt, dan wordt er een afspraak gemaakt voor een intake. Veelal zal dan ook het contract aansluitend worden getekend en de sleutels worden uitgereikt. Tevens dient de eerste verhuurnota en de borg betaald te worden. Voordat er een intake plaatst vindt worden de kamergenoten benaderd via de e-mail waarin zij worden gevraagd om contact op te nemen met de kandidaat ter kennismaking.

Gebruik van internet / tv en gezamenlijke benodigheden zoals een koelkast is iets tussen kamerbewoners onderling. Hier is de verhuurder (ZVH) geen partij in.

Bekijk het actuele aanbod.

U maakt gebruik van een oude versie van Internet Explorer. Daardoor zien sommige onderdelen van de website er niet juist uit. We adviseren u om via deze link gratis een nieuwe versie te downloaden.

Sluiten