Onderzoek tevredenheid

ZVH wil de overeenkomst die wij met u hebben goed uitvoeren. We willen weten wat u van onze dienstverlening vindt en doen daarom onderzoek naar de tevredenheid onder onze huurders.

Zo weten wij hoe u onze dienstverlening beleeft en wat de verbeterpunten zijn. 

Als u mee wilt doen aan deze onderzoeken, dan kunt u de online vragenlijst invullen die wij u toesturen. U krijgt een vragenlijst als u onlangs uw huidige woning betrokken heeft, u uw woning gaat verlaten of als u een reparatieverzoek heeft ingediend. Ook kan het zijn dat wij een vragenlijst sturen als er onderhoudswerkzaamheden zijn uitgevoerd. Zoals liftonderhoud, schilderwerk of vernieuwing van keuken en/of badkamer.

Wij vragen u vriendelijk mee te werken aan het onderzoek. Het helpt ons om ons werk goed te doen en te blijven verbeteren. Indien u hier niet voor benaderd wilt worden, dan kunt u dit aan ZVH doorgeven.

Voor eventuele vragen m.b.t. de enquêtes kunt u contact opnemen met Jolanda Koster (infozvhnl of 075-68 11 711).

Resultaten

Een samenvatting van de resultaten van de metingen in 2017 vindt u hier.

 

 

U maakt gebruik van een oude versie van Internet Explorer. Daardoor zien sommige onderdelen van de website er niet juist uit. We adviseren u om via deze link gratis een nieuwe versie te downloaden.

Sluiten