De minimale opzegtermijn is een maand. De laatste huurdag kan iedere dag van de maand zijn (behalve in het weekend of een feestdag). Meer informatie over hoe u de huur opzegt, wat precies de stappen zijn, hoe u de woning moet achterlaten en hoe de financiële afwikkeling gaat vindt u in dit uitgebreide stappenplan.

Huur opzeggen met het online formulier

U kunt uw huur schriftelijke opzeggen of met het online formulier Huur opzeggen. U ontvangt van ons altijd een bevestiging van uw opzegging. Mocht u deze onverhoopt niet ontvangen, neem dan contact met ons op.

Huuropzegging voor garage, berging of parkeerplaats

Voor het opzeggen van een garage/berging of parkeerplaats gelden dezelfde regels als voor het opzeggen van de huur van een woning. Als u in Zaanstad blijft wonen, kan u uw garage, berging of parkeerplaats blijven huren. Gaat u buiten de Zaanstreek wonen, dan moet ook de huur van de garage/berging en/of parkeerplaats worden opgezegd.

U maakt gebruik van een oude versie van Internet Explorer. Daardoor zien sommige onderdelen van de website er niet juist uit. We adviseren u om via deze link gratis een nieuwe versie te downloaden.

Sluiten