HuisjeHuisje

HuisjeHuisje

HuisjeHuisje is er voor iedereen met een huurhuis in Nederland die graag wil verhuizen. De gratis app HuisjeHuisje maakt het vinden van een leuk en betaalbaar huurhuis makkelijk. Snel en eenvoudig zoeken, vinden en ruilen van huurhuis op een plek waar u graag wilt wonen. Daten, maar dan nét even anders. De app is ontwikkeld door woningcorporaties die het aanbod van betaalbare huurhuizen willen vergroten. Ook ZVH doet hieraan mee. 

Hoe werkt het?

Iedereen in Nederland met een huurhuis kan de app gratis downloaden en gebruiken. Als u graag van huis wilt ruilen, plaatst u in de app foto’s en informatie over uw eigen huurhuis, straat en buurt. Door het invullen van huishoudgrootte en -inkomen ziet u alleen betaalbare (sociale) huurwoningen waar u ook écht kunt gaan wonen. Daarna kunt u huizen zien van andere huurders die graag willen ruilen. U ziet bij iedere aangeboden woning wat de huur is die u gaat betalen. Dus geen nare verrassingen achteraf.

Verliefd op een huis?

Helemaal verliefd op een huis? Dan kunt u de woning ‘liken’. Bij een wederzijdse ‘like’ is er een match, u kunt dan met elkaar chatten en een afspraak maken om elkaars woning te bekijken. Allebei tevreden? Dan kunnen beide partijen hun eigen woningcorporatie of verhuurder vragen van woning te ruilen.

HuisjeHuisje is gratis, veilig en betrouwbaar. De app is beschikbaar voor iedereen die een huurhuis heeft en graag wil ruilen en verhuizen. De app is er voor Iphone en telefoons met Android. Kijk op HuisjeHuisje.nl voor meer informatie.

csm_Match_01dc8844ac.png