Buurtbemiddeling

Al geruime tijd zitten we gezamenlijk in een situatie die anders is dan we gewend zijn. We zijn meer thuis, onze kinderen kunnen nog niet allemaal en helemaal naar school. We vermaken ons in de tuin of op het balkon met veel barbecues en trampolines voor de kinderen en zoeken naar nieuwe bezigheden die voor buren misschien niet altijd prettig zijn. Zoals bijvoorbeeld die lang uitgestelde verbouwing.

En dan worden onze lontjes opeens korter, of de buren zijn niet gecharmeerd van onze nieuwe leefwijze. Dat kan leiden tot irritaties tussen buren.

Gelukkig is buurtbemiddeling er ook om u in deze moeilijke periode bij onenigheid met uw buren te ondersteunen. BeterBuren helpt mensen om zelf burenruzies en conflicten op te lossen. Ervaren en getrainde mediators treden op als bemiddelaar. Zij bieden daarnaast telefonische coachingsgesprekken aan. Indien dit niet tot het gewenste resultaat leidt, dan zetten zij u op de wachtlijst om, zodra het kan, de fysieke bemiddeling aan te gaan.

Advies: blijf op een rustige manier met elkaar in communicatie om de verhoudingen goed te houden. Lukt dit niet, dan helpen zij u graag!

Contactgegevens Beterburen

  • Tel: 085- 90 22 810
  • E-mail: zaanstreek@beterburen.nl
  • Via www.beterburen.nl kan online een aanmelding worden gedaan

Meer informatie over het melden van overlast u hier

burenoverlast.jpg