Verdeling sociale huur: wat vindt u?

Geplaatst op 10-04-2019 Nieuws

Wie moet voorrang krijgen op een woning en waarom? Gescheiden mensen met kinderen? Of jongeren? En wat voor woning mag dat zijn? U kunt daarover uw mening geven.

De gemiddelde inschrijfduur van een starter voor een sociale huurwoning is nu elf jaar. Wat zijn uw ideeën voor de verdeling van sociale huurwoningen in Zaanstad?

De gemeente Zaanstad nodigt u graag uit om mee te praten over hoe sociale huurwoningen verdeeld zouden moeten worden in Zaanstad onder woningzoekenden. Moeten jongeren voorrang krijgen, of juist gescheiden mensen met kinderen? Of vindt u dat gezinnen belangrijker zijn? 

Praat mee op woensdag 17 april van 19.30 tot 21.30 uur in het hoofdkantoor van Parteon, Dick Laanplein 1 in Wormerveer. Inloop vanaf 19.00 uur. Na een inleiding van de wethouder gaat u in groepjes in gesprek. De resultaten komen samen in de grote groep. Meld u aan per e-mail via woonruimteverdelingzaanstadnl. Er is plek voor zestig deelnemers.

Terug naar overzicht

U maakt gebruik van een oude versie van Internet Explorer. Daardoor zien sommige onderdelen van de website er niet juist uit. We adviseren u om via deze link gratis een nieuwe versie te downloaden.

Sluiten