Bewoners Indigoflat zeggen "Ja"

Geplaatst op 29-06-2017 Nieuws

Nog niet alle huisbezoeken zijn gedaan, maar nu al zegt meer dan 70% van de inwoners 'Ja' tegen de aanpak van de Indigoflat. Dit betekent dat de renovatie doorgaat.

ZVH gaat de komende jaren de woningkwaliteit van de kleurenflats flink verbeteren. Het gaat om vier flats met in totaal 616 woningen: Indigo, Vermiljoen, Bergblauw en Pannerood. De Indigoflat is als eerste aan de beurt.
Dankzij de opknapbeurt worden de woningen energiezuiniger, comfortabeler en mooier. Ook worden de entrees en de buitenkant van de flat opgeknapt.

Nu 70% van de bewoners akkoord is gegaan, gaat de renovatie door en start bouwbedrijf Ooijevaar na de zomervakantie van 2017 met de werkzaamheden.

Er is een website over de vernieuwing van de Kleurenflats die bewoners informeert over de laatste ontwikkelingen: www.nieuwekleuren.nl 

Terug naar overzicht

U maakt gebruik van een oude versie van Internet Explorer. Daardoor zien sommige onderdelen van de website er niet juist uit. We adviseren u om via deze link gratis een nieuwe versie te downloaden.

Sluiten