Onderzoek tevredenheid

ZVH wil de overeenkomst die wij met u hebben goed uitvoeren. We willen graag weten wat u van onze dienstverlening vindt en doen daarom onderzoek naar de tevredenheid onder onze huurders.

Als u mee wilt doen aan deze onderzoeken, dan kunt u de online vragenlijst invullen die wij u toesturen per mail. U krijgt een vragenlijst als verhuisd bent of als u een reparatieverzoek heeft ingediend. Ook kan het zijn dat wij een vragenlijst sturen als er onderhoudswerkzaamheden zijn uitgevoerd. Zoals liftonderhoud, schilderwerk of vernieuwing van keuken en/of badkamer. Dit breiden we binnenkort uit met korte enquêtes over het contact dat u met ons heeft over andere zaken zoals huurbetalingen, overlastmeldingen of het werk van onze huismeesters.

Sinds kort werken we met een nieuw systeem van Inceptivize om de klanttevredenheid te meten. We kunnen nu sneller na een contactmoment vragen of u tevreden bent met de afhandeling. De antwoorden komen dagelijks direct bij ons terug zodat we snel kunnen reageren als dat nodig is.

Wij vragen u vriendelijk mee te werken aan de onderzoeken. Het helpt ons om ons werk goed te doen en te blijven verbeteren. Indien u hier niet voor benaderd wilt worden, dan kunt u dit aan ZVH doorgeven.

Voor eventuele vragen m.b.t. de enquêtes kunt u contact opnemen met Jolanda Koster (infozvhnl of 075-68 11 711).

U maakt gebruik van een oude versie van Internet Explorer. Daardoor zien sommige onderdelen van de website er niet juist uit. We adviseren u om via deze link gratis een nieuwe versie te downloaden.

Sluiten